Tenha acesso completo ao Stoodi

Assine o Stoodi e prepare-se para o ENEM com nossos conteúdos exclusivos!

Exercícios de Inglês

Listagem de exercícios

UFAM 2015

How come the food I eat on airplanes is so bland? 

“At 35,000 feet, the first thing that goes is your sense of taste,” explains Grant Mickels, executive chef for culinary development of Lufthansa’s LSG Sky Chefs. The quality of the food isn’t the issue. In a mock aircraft cabin, German researchers tried out ingredients at both sea level and in a pressurized condition at 8,000 feet. The tests revealed that the cabin atmosphere “makes your taste buds go numb, almost as if you had a cold,” says Mickels. Our perception of saltiness and sweetness drops by around 30 percent at high altitude. Decreased humidity in the cabin also dries out your
nose and dulls the olfactory sensors essential for tasting flavors.—Barbara Peterson, from Condé Nast Traveler

http://www.rd.com/health/wellness/airplane-food-tastes-curiousphenomena/em 26/08/2014

 

Qual dos fatores abaixo NÃO interfere na percepção de sabor quando estamos em uma cabine de avião, a uma altitude elevada?

Conta de email não verificada

Não foi possível realizar o seu cadastro com a sua conta do Facebook pois o seu email não está confirmado no Facebook.

Clique aqui para ver como confirmar sua conta de email no Facebook ou complete seu cadastro por aqui.

Entendi
Clicando em "Criar perfil", você aceita os termos de uso do Stoodi.
Tem perfil no Stoodi? Fazer Login